HomePMR_Hydraulics_Hydrauliek.htmlshapeimage_6_link_0

PMR Hydraulics ontwerpt en bouwt complexe hydraulische systemen op maat. Dit doen wij onder andere voor bruggen en sluizen. Van engineering tot oplevering en nazorg. Omdat continuïteit van groot belang is, zijn de componenten die wij toepassen, van hoogwaardige kwaliteit. Preventief onderhoud aan een hydraulisch systeem zal uitval op een ongewenst tijdstip tot een minimum beperken. Door het uitvoeren van inspecties, kunnen wij in korte tijd de systeemgesteldheid in kaart brengen en aankomende hydrauliek storingen tijdig opmerken.

Ook voor reparatie of revisie van cilinders bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij onze snelle service, zijn wij in staat korte levertijden voor uw reparatie of modificatie te realiseren.

HomePMR_Hydraulics_Hydrauliek.htmlPMR_Hydraulics_Hydrauliek.htmlshapeimage_8_link_0

Project Hollandia: Een schoolvoorbeeld van de prestaties van PMR Hydraulics

Bruggenbouwer Hollandia bouwde een dubbeldeksbrug in Canary Wharf, middenin het financiële hart van Londen. Een bijzondere locatie én een bijzonder ontwerp in de vorm van een dubbeldeksbrug. In opdracht van Hollandia ontwikkelde en leverde PMR Hydraulics de aandrijving inclusief controlesysteem. Op basis van het aangeleverde ontwerp, met specs voor de bewegende delen, heeft de engineeringsafdeling van PMR Hydraulics het systeem gespecificeerd, inclusief cilinders met voldoende kracht en lengte.

Ook verzorgde PMR Hydraulics de krachtbron van deze hydrauliekinstallatie. Kortom, een maatpak voorzien van zowel een Factory Acceptance Test als een test op locatie na installatie. PMR Hydraulics heeft haar vaste partner Verhoef Elektrotechniek in de arm genomen om de besturing te ontwerpen en te vervaardigen.


De specs voor dit project:
- Totaal geïnstalleerd vermogen: 2 x 22kW
- Maximale kracht hefcilinders (2 stuks geïnstalleerd): 275 ton/stuk ofwel 2,7 MegaNewton
- Maximale kracht hijscilinders (2 stuks geïnstalleerd): 30 ton/stuk ofwel 295 KiloNewton
- Remote control operation
- Zelfcorrigerende hefbeweging met behulp van 4 inclinometers (digitale waterpassen).

© PMR Hydraulics 2012

PMR Hydraulics Jobs
Wij zoeken collega’s
> Ga naar onze vacaturesiteVacatures.html

Contact

PMR Hydraulics
Van Hennaertweg 18
2952 CA Alblasserdam
The Netherlands

[T]  +31 (0)78 - 6933 010
[E]  info@pmrhydraulics.nl