De engineers van PMR Hydraulics ontwerpen complete hydraulische pijpleidingsystemen voor onder andere de maritieme, bagger- en offshore industrie. De systemen voldoen aan de hoogste eisen. Het is daarom van essentieel belang, dat een goed ontwerp de basis vormt van een kwalitatief hoogwaardig leidingwerksysteem.


De pijpleidingsystemen kunnen worden ontworpen voor kleinschalige opdrachten, maar ook voor complexe projecten in binnen- én buitenland.

In overleg met de opdrachtgever - en volgens de eventuele geldende klasse eisen - worden de benodigde schema’s opgesteld. Onze engineers kunnen de vertaalslag maken van ontwerp, naar gedetailleerde 3D detail- en werktekeningen.

Voor het 3D lay-outontwerp wordt het programma Inventor gebruikt. Door het gebruik van 3D-software, wordt in het beginstadium zichtbaar of een ontwerp voldoet aan de gestelde eisen en wensen. Afhankelijk van de toepassing van de tekeningen, kunnen details, doorsneden, uitslagen en bewerkingen op de tekening worden aangebracht.Op basis van het lay-outontwerp en de specificatie van de benodigde materialen, wordt de prefabricatie van de pijpleidingen veelal in de werkplaats uitgevoerd. Bij langdurige- of omvangrijke projecten, wordt de containerwerkplaats op locatie ingezet. De leidingwerksystemen kunnen wereldwijd worden geïnstalleerd door onze ervaren medewerkers.

HomePMR_Hydraulics_Hydrauliek.htmlPMR_Hydraulics_Hydrauliek.htmlshapeimage_5_link_0

© PMR Hydraulics 2012

PMR Hydraulics Jobs
Wij zoeken collega’s
> Ga naar onze vacaturesiteVacatures.html

Contact

PMR Hydraulics
Van Hennaertweg 18
2952 CA Alblasserdam
The Netherlands

[T]  +31 (0)78 - 6933 010
[E]  info@pmrhydraulics.nl

Focus op innovatie en duurzaamheid

Innovatie en duurzaamheid staan hoog op de agenda in onze organisatie. Wij werken met de modernste machines en technieken zoals nonweld en
hi-tech materiaalsooren en afdichtingen.