PMR Hydraulics streeft naar een perfecte kwaliteit van de leidingwerksystemen. Om perfectie te kunnen bewerkstelligen, investeren wij continue in nieuwe machines en gereedschappen.


Onze werkplaats beschikt over de modernste apparatuur om de pijpleidingen volgens de gewenste eisen te kunnen buigen. Het heeft onze voorkeur om het hydraulische leidingwerk non weld uit te voeren. Hierdoor bent u verzekerd van de hoogst mogelijke kwaliteit, met de geringste kans op storingen.

Op verzoek van de opdrachtgever, behoren leidingsystemen met lasflenzen ook tot de mogelijkheden.

 

Na ontvangst van de productieschetsen van onze engineersafdeling of opdrachtgever,  worden de pijpstukken precies volgens isometrische tekening bewerkt. Standaard worden de leidingen gebogen op een Transfluid doornbuigmachine. Deze machine heeft een buigcapaciteit tot een diameter van 76,1 mm. De leidingen worden gebogen met een buigradius van 2,5 x D, maar u kunt uiteraard voor iedere leidingdiameter bij ons terecht.

HomePMR_Hydraulics_Hydrauliek.htmlPMR_Hydraulics_Hydrauliek.htmlshapeimage_6_link_0


Vervolgens gaan de pijpleidingen naar een samensteller die de pijp volgens een vaste procedure samenstelt. Indien gewenst, kunnen de leidingen worden voorzien van laskoppelingen en flenzen, overeenkomstig de door de klant gevraagde specificaties. Er zijn diverse mogelijkheden om pijpuiteinden te bewerken, voorbeelden hiervan zijn:

- EO2 form

- Flare F37

- Retaining

- Walform plus

- SnijringInwendig reinigen en conserveren

Door middel van contaminator eliminator (CE system), worden de hydrauliek leidingen na fabricage volgens de standaardprocedure inwendig gereinigd. Het leidingwerk wordt afgeblind door middel van kunststof pluggen, maar ook stalen afdichtingen behoren ook tot de mogelijkheid. Uitwendig kunnen de leidingen worden voorzien een verfsysteem volgens klantspecifieke eisen.Inspecties en testen 

De volgende tests en inspecties kunnen door PMR Hydraulics worden uitgevoerd:
- Het spoelen van leidingen (of het gehele leidingwerksysteem) volgens NAS/ISO richtlijnen. Door oliemonsterafname wordt de reinheid gecontroleerd, inclusief uitgebreide digitale rapportage.

- Het uitvoeren van een druktest.

- Non destructief onderzoek door derden.
- Destructief onderzoek door derden

© PMR Hydraulics 2012

PMR Hydraulics Jobs
Wij zoeken collega’s
> Ga naar onze vacaturesiteVacatures.html

Contact

PMR Hydraulics
Van Hennaertweg 18
2952 CA Alblasserdam
The Netherlands

[T]  +31 (0)78 - 6933 010
[E]  info@pmrhydraulics.nl