PMR Hydraulics is een vooraanstaande speler in de wereld van installatie van hydraulische leidingwerksystemen. Omvangrijke nieuwbouwprojecten, uitbreidingen van bestaande installaties, aansluitingen op een bestaand leidingennet, of het modificeren van installaties.

Met uitgebreide kennis, gedreven vakspecialisten en veiligheidsvoorwaarden staan we naast onze opdrachtgevers. Onze kracht is om samen te innoveren en op zoek te gaan naar complete en betaalbare installaties. De engineers van PMR Hydraulics ontwerpen complete hydraulische leidingwerk systemen met stuklijsten en materiaalspecificaties. Het préfabriceren van de piping gebeurt veelal in onze werkplaats.


Bij langdurige of complexe projecten wordt onze werkcontainer ingezet, zodat het hydraulische leidingwerk ook op locatie gefabriceerd kan worden. Iedere gewenste maat hydrauliek koppeling kan worden toegepast.
Met de aanschaf van onze Transfluid buigmachine, hebben wij een grote stap gemaakt in het leveren van kwalitatief goede leidingsystemen. De buigmachine heeft een buigcapaciteit tot een diameter van 76,1 mm. Standaard worden alle leidingen gebogen met een buigradius van 2,5 x D, maar u kunt uiteraard voor iedere leidingdiameter bij ons terecht. Ons advies naar onze opdrachtgevers is om de leidingsystemen non weld uit te voeren, echter een leidingsysteem met lasflenzen behoort ook tot de mogelijkheid.

De hydrauliek leidingen worden gespoeld volgens de CETOP RT 117 H richtlijnen en worden opgeleverd inclusief oliemonsterafname en uitgebreide digitale rapportage.


HomePMR_Hydraulics_Hydrauliek.htmlPMR_Hydraulics_Hydrauliek.htmlshapeimage_7_link_0

© PMR Hydraulics 2012

PMR Hydraulics Jobs
Wij zoeken collega’s
> Ga naar onze vacaturesiteVacatures.html

Contact

PMR Hydraulics
Van Hennaertweg 18
2952 CA Alblasserdam
The Netherlands

[T]  +31 (0)78 - 6933 010
[E]  info@pmrhydraulics.nl