HomePMR_Hydraulics_Hydrauliek.htmlPMR_Hydraulics_Hydrauliek.htmlshapeimage_5_link_0

NIEUW: Hydrauliek onderdelen bestellen via onze webshop www.hydrauliekonderdelen-pmr.nl. Eenvoudig, gemakkelijk en voordelig!
In onze webshop kunt u online hydrauliek onderdelen bestellen van het merk Dexter en vindt u gedetailleerde informatie over de verschillende onderdelen. Naast het merk Dexter leveren wij nog tal van andere merken componenten. Wij staan garant voor scherpe prijzen, snelle levering en goede service. Indien gewenst, kunnen wij de onderdelen voor u installeren. Mocht u vragen hebben of zoekt u een ander merk dat niet in de webshop staat, neem dan contact op. Wij geven u graag advies en technische ondersteuning op maat.

http://www.hydrauliekonderdelen-pmr.nl

PMR Hydraulics heeft een speciale afdeling die zich bezighoudt met de in- en verkoop van componenten. Deze afdeling levert een belangrijke bijdrage aan de continuïteit van de bedrijfsvoering van onze klanten en aan de voortgang van projecten. De medewerkers hebben een grondige kennis en ervaring op het gebied van uiteenlopende materialen en producten. Hierdoor kunnen zij u van dienst zijn met het oplossen van allerlei problemen en u helpen bij het selecteren van de juiste componenten.

Met trots kunnen we melden dat we voorkeursleverancier zijn van Parker producten. Dit weerspiegelt de waardering van Parker voor onze organisatie en is een bevestiging van de hoge kwaliteit van ons serviceniveau en producten die wij leveren.

© PMR Hydraulics 2012

PMR Hydraulics Jobs
Wij zoeken collega’s
> Ga naar onze vacaturesiteVacatures.html

Contact

PMR Hydraulics
Van Hennaertweg 18
2952 CA Alblasserdam
The Netherlands

[T]  +31 (0)78 - 6933 010
[E]  info@pmrhydraulics.nl

In ons magazijn liggen veel artikelen op voorraad. Dit betekent dat wij een aanzienlijk deel van de bestelde componenten zeer snel kunnen verzenden naar elke plaats in de wereld. Uiteraard kunnen de componenten ook door onze service engineers op iedere gewenste locatie worden geïnstalleerd. Het spreekt vanzelf dat we daarbij ook zorgen voor de juiste documenten.

Door onze nauwe contacten met fabrikanten en importeurs bent u verzekerd van concurrerende prijzen. Deze contacten zorgen ook voor een snelle levering wanneer wij een artikel onverhoopt niet in voorraad mochten hebben.