PMR Hydraulics heeft zich naast de productie van geavanceerde en standaard hydraulische systemen, ook gespecialiseerd in het uitvoeren van grote en complexe hydraulische installaties.

Hydrauliek projecten worden uitgevoerd op onder andere:

- kranen
- bruggen
- sluizen
- scheepvaart
- baggerindustrie
- offshore
- betonindustrie

In overleg met de opdrachtgever - en volgens de eventuele geldende klasse eisen - worden de projecten door onze engineersafdeling ontworpen en de benodigde schema’s opgesteld. Onze engineers kunnen de vertaalslag maken van ontwerp, naar gedetailleerde 3D detail- en werktekeningen.

De systemen voldoen aan de hoogste eisen. Het is daarom van essentieel belang, dat een goed ontwerp de basis vormt van een kwalitatief hoogwaardig hydraulieksysteem.


De projecten worden wereldwijd uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn projecten te Dubai, China, Mexico, Spanje en Singapore. De kracht van PMR Hydraulics is het bieden van expertise en oplossingen voor iedere hydrauliek toepassing.

HomePMR_Hydraulics_Hydrauliek.htmlPMR_Hydraulics_Hydrauliek.htmlshapeimage_10_link_0

© PMR Hydraulics 2012

PMR Hydraulics Jobs
Wij zoeken collega’s
> Ga naar onze vacaturesiteVacatures.html

Contact

PMR Hydraulics
Van Hennaertweg 18
2952 CA Alblasserdam
The Netherlands

[T]  +31 (0)78 - 6933 010
[E]  info@pmrhydraulics.nl

PMR hydraulics heeft een geheel nieuw en compleet systeem ontwikkeld voor waterdichte deuren. Door het ontwerpen van een nieuwe opstelling, is de aansturing en bediening voor waterdichte deuren nagenoeg in alle ruimten toepasbaar. Veel conventionele systemen zijn ruimtebepalend, maar door de innovatieve oplossing van PMR Hydraulics behoort dit tot het verleden.

PMR Hydraulics levert niet alleen de aansturing, maar kan een compleet systeem inclusief waterdichte deuren leveren tegen een competitieve prijs dat voor nieuwbouwschepen zeer interessant kan zijn. Met de totstandkoming van een betrouwbaar en flexibel turnkey systeem met dubbel-redundante energievoorziening, is het ontwerp op zijn minst geslaagd te noemen. Het systeem is geïnstalleerd op de Ndurance van Boskalis. Na een succesvolle installatie en grondige inspectie door Lloyd’s Register Class, is het systeem volledig goedgekeurd. Inmiddels heeft PMR Hydraulics een tweede opdracht van Boskalis ontvangen voor de Ndeavor.

Innovatief systeem voor waterdichte deuren