HomePMR_Hydraulics_Hydrauliek.htmlshapeimage_6_link_0
HomePMR_Hydraulics_Hydrauliek.htmlPMR_Hydraulics_Hydrauliek.htmlshapeimage_7_link_0

Binnen het beleid van PMR Hydraulics nemen kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu een belangrijke plaats in. Daarom investeren we veel in onze mensen én in ons materieel. We zijn altijd op zoek naar nieuwe, innovatieve technieken en toepassingen. Specifiek materieel zodat we ons werk nog beter en efficiënter kunnen uitvoeren. Zo zijn we altijd een gedegen partner voor onze klanten. Deze zaken hebben dezelfde prioriteit als het verwezenlijken van commerciële bedrijfsdoelstellingen.


Voor het bewaken ervan is een integraal, gecertificeerd kwaliteitssysteem ontwikkeld dat erop gericht is te voldoen aan zowel ISO 9001 en VCA* (de meest gangbare veiligheidsnorm in de Nederlandse industrie) als aan alle wettelijke arbeidsvoorschriften. Doelstellingen, procedures en richtlijnen zijn vastgelegd in handboeken en publicaties. Het systeem is geïmplementeerd op alle niveaus van de organisatie. De verantwoordelijkheid voor het goed functioneren ervan berust bij een speciale KAM (Kwaliteit, Arbo & Milieu) coördinator. Deze functionaris heeft de bevoegdheid problemen te identificeren, correctieve maatregelen aan te bevelen en nakoming van de systeemvoorschriften te verifiëren.

ISO 9001

VCA

Erkend leerbedrijf

ISO 9001

Het ISO 9001 certificaat is een teken voor de organisatie en haar klanten dat er gewerkt wordt volgens strikte regels, dat interne bedrijfsprocessen goed op orde zijn en de kwaliteit ervan gewaarborgd is. Wij vinden het als organisatie van groot belang dat wij volgens kwaliteit werken en dit ook uitstralen, zowel naar de markt als naar onze interne organisatie. Met ons hele team zijn we dan ook bijzonder trots op dat we dit certificaat hebben behaald!


Wat is het ISO 9001 certificaat?

Een bedrijf ontvangt pas een ISO (International Organization for Standardization) 9001 certificaat als zij voldoet aan de eisen voor de standaard. Volgens deze standaard moet het kwaliteitsbeleid op papier staan en moet dit beleid bekend zijn bij alle medewerkers.

Daarbij moet de organisatie zorgen voor het verhogen van de klantentevredenheid door te voldoen aan de eisen en wensen van de klanten en aan de wettelijke eisen die van toepassing zijn op het product of de dienst van de organisatie. Daarnaast moet de organisatie de bedrijfsprocessen beheersen en dit kunnen aantonen.


VCA
Op 26 september 2012 heeft PMR Hydraulics het VCA-certificaat behaald. VCA staat voor VGM Checklist Aannemers. Het certificaat is afgegeven door een officiële keuringsinstantie, namelijk DNV Business Assurance.

Door middel van deze werkwijze waarborgen wij onze manier van veilig werken voor nu en in de toekomst. Bij PMR Hydraulics staat veiligheid hoog in het vaandel en is terug te zien in de werkwijze van de afgelopen jaren. Wij werkten altijd al op een VCA waardige manier, waardoor we bij de 1e audit direct het VCA-certificaat hebben behaald. Het certificaat bevestigt voor ons dan ook dat we al geruime tijd op de goede weg zijn.


Erkend leerbedrijf
Als erkend leerbedrijf wil PMR Hydraulics graag een bijdrage leveren aan jongeren die een opleiding willen volgen in de hydrauliek. Gezien het brede spectrum aan diensten welke wij leveren, kunnen wij al snel iets voor ze betekenen. We kunnen binnen ons bedrijf altijd bespreken of er een geschikte plaats is, van Monteur tot Technicus. Jongeren met belangstelling kunnen bij ons instromen en uitgroeien tot vakvolwassen hydrauliek monteurs.


Koninklijke Metaalunie
PMR Hydraulics is officieel lid van de Koninklijke Metaalunie wat vele voordelen met zich meebrengt voor de onderneming maar ook voor de klant. Door lid te zijn van de Koninklijke Metaalunie wordt het kennisgebied van PMR Hydraulics verbreed en zodoende kan een betere oplossing voor de klant geboden worden.

© PMR Hydraulics 2012

Contact

PMR Hydraulics
Van Hennaertweg 18
2952 CA Alblasserdam
The Netherlands

[T]  +31 (0)78 - 6933 010
[E]  info@pmrhydraulics.nl

PMR Hydraulics Jobs
Wij zoeken collega’s
> Ga naar onze vacaturesiteVacatures.html