VacaturesVacatures.htmlVacatures.htmlshapeimage_5_link_0
HomePMR_Hydraulics_Hydrauliek.htmlPMR_Hydraulics_Hydrauliek.htmlshapeimage_8_link_0

Ons serviceteam heeft in Polen succesvolle werkzaamheden uitgevoerd tijdens een docking van een baggerschip. De werkzaamheden bestonden onder andere uit: hydrauliek aanpassingen, hydraulisch leidingwerk, spoelen en in bedrijf stellen. Onze werkcontainer en spoelunit werden tijdens deze werkzaamheden ingezet.

Volg ons via LinkedIn 
linkd.in/1ebrmMX en Twitter
http://bit.ly/LftKW4.


Wij gebruiken LinkedIn en Twitter om informatie te delen en u wordt op de hoogte gehouden van de laatste updates.

 

Met groot genoegen kunnen we twee nieuwe collega’s verwelkomen.


Rob Albers vervult de functie van Project Manager Piping en is de link tussen ontwikkeling, productie en ons verkoopteam. Daarnaast is hij medeverantwoordelijk voor de marketingstrategieën van onze leidingwerkafdeling. Rob heeft meer dan 20 jaar ervaring in deze branche.


Thierry Breukers komt ons team versterken als engineer. Hij ontwerpt hydraulische systemen in het 3D programma Inventor.


Wij zijn erg blij met de komst van deze collega’s en wensen hen veel succes voor de komende jaren.

 

PMR Hydraulics heeft een mooie order ontvangen voor een hydraulisch aandrijfsysteem voor een dubbeldeks brug die nieuw wordt gebouwd in Canary Wharf, Londen.

PMR levert het benodigde hydrauliek, de cilinders en het complete controlesysteem. In het laatste kwartaal 2014 wordt de brug opgeleverd. 

Een hydraulisch leidingwerksysteem wordt tijdens de vaart naar Suez aangepast op een pijpenlegger.

02-2014   Welkom nieuwe collega’s

Met groot genoegen hebben we opnieuw twee nieuwe collega’s kunnen verwelkomen.

Frank ondersteunt ons team bij onze leidingwerk/piping afdeling en Vas als monteur in onze werkplaats. We wensen hen veel succes.

03-2014   Welkom nieuwe collega’s

Een offshore werkplatform waar op drie kranen het leidingwerk is vernieuwd en hydraulische modificaties zijn toegepast.

PMR Hydraulics is altijd geïnteresseerd in gedreven professionals die ons team willen versterken.

Momenteel zijn wij op zoek naar ervaren Pijpfitters en Servicemonteurs.
Zet de eerste stap in de richting van een prettige en uitdagende carrière bij PMR Hydraulics en solliciteer op de vacature. We verheugen ons erop je te ontmoeten!


Klik hier voor meer informatie.
 

We hebben een nieuwe collega Margreet de Rooij- Boonstoppel mogen verwelkomen. Zij zal ons secretariaat en verkoopteam ondersteunen. Wij wensen haar veel succes.


De werk- en spoelcontainer worden per vrachtwagen naar Spanje vervoerd. Vijf collega’s volgen in het weekend om aan boord van een offshore schip werkzaamheden uit te voeren.

Het geprefabriceerde 80x10 leidingwerk is afgeleverd aan boord van de Ndurance Boskalis in Santander.

De laatste stukken leidingwerk 80x10 zijn aan dek gemonteerd. Ruim 130 meter leidingen in een keer ingemeten en spanningsvrij gemonteerd.

PMR Hydraulics heeft het complete hydraulieksysteem voor een spreader beam geinstalleerd, inclusief leidingwerk, slangen en verhuur van een 22 kW spoelunit.

PMR Hydraulics door naar de volgende ronde van de Koninklijke Metaalunie New Business Award en is daarmee 1 van de 7 metaalbedrijven die uit een recordaantal inzendingen zijn gekozen. Op 18 september a.s. zullen ze met 6 andere bedrijven strijden om de landelijke Award.


Recessie of economische groei: ondernemen draait altijd om het zien en het benutten van kansen die leiden tot new business. Dit kan bijvoorbeeld door het ontwikkelen van een nieuw product, door een nieuwe afzetmarkt te betreden of door gebruik te maken van een andere manier van klantbenadering. Koninklijke Metaalunie stelt elk jaar een prijs ter beschikking aan een Metaalunielid dat zich met een actueel thema positief onderscheidt. Dit jaar is het thema New Business.


Nominatie

PMR Hydraulics heeft zich genomineerd vanwege de innovatieve houding en omdat steeds nieuwe markten worden betreden in de hydrauliekbranche. Hierdoor wordt een uniek all-in concept gehanteerd. Naast de reguliere werkzaamheden aan hydraulische systemen, zijn de disciplines uitgebreid met een afdeling voor (complexe) leidingwerkprojecten, een verhuurafdeling met hydraulisch gereedschap en import van een eigen lijn hydrauliekonderdelen met alleenrecht in de Benelux. In de webshop www.hydrauliekonderdelen-pmr.nl kunnen de onderdelen online worden besteld. Hiermee zijn we een van de eerste partijen in Nederland.


Ook zijn strategische allianties aangegaan en is samenwerking gerealiseerd met toeleveranciers. Door dit all-in concept zijn we niet afhankelijk van andere partijen, met als voordeel dat heel snel kan worden geschakeld. Daarmee kan kostbare stilligtijd van bijvoorbeeld een schip worden beperkt en technische vragen direct worden beantwoord.

Daarnaast worden steeds nieuwe afzetmarkten gevonden. De eerste periode van ons bestaan waren vooral gericht op de bagger- offshore en maritieme industrie. Door behoefte aan risicospreiding, zijn actief andere markten aangeboord in de infrastructuur en jachtenbouw. Dit had als resultaat dat we onder andere een mooie orders hebben ontvangen op luxe jachten en voor een hydraulisch aandrijfsysteem voor een dubbeldeks brug. Deze brug wordt in het najaar gebouwd in Londen (Canary Wharf). PMR Hydraulics levert het benodigde hydrauliek, de cilinders en het complete controlesysteem.


De andere 6 bedrijven die zullen strijden om de landelijke Award zijn:

▪Aldowa BV in Rotterdam

▪Apparatenfabriek ARA bv in Aalten

▪D & M Vacuümsystemen B.V. in Budel

▪Friction Welding Holland BV in Kampen

▪Ter Hoek Vonkerosie Rijssen B.V. in Rijssen

▪Polyketting B.V. in Zelhem


De jury zal op 18 september drie genomineerde bedrijven bekendmaken. Na een pitch van deze genomineerden, kiest de jury de winnaar van de Metaalunie New Business Award. Naast Kersten bestaat de jury uit Wouter Pijzel, directeur van NOVU (Nederlandse Orde van Uitvinders), Sjoerd Hauptmeijer initiatiefnemer van Ondernemen in 2020, Arthur Baars, directeur-eigenaar van Award-winnend bedrijf in 2013 Ventil bv en Claudia Zuiderwijk, voorzitter van de Raad van Bestuur van de nieuwe Kamer van Koophandel.


Metaalunie New Business event

Zeven geselecteerden, drie genomineerden, één spreker en een voorzitterswisseling. Dat zijn de ingrediënten voor een halve dag boordevol menselijke ondernemersinspiratie. De datum? 18 september a.s. De dag? Het Metaalunie New Business-event. Het definitieve programma wordt steeds verder ingevuld, maar al wel staat vast dat de locatie Studio A12 is. Deze locatie is dus ook het decor van de voorzitterswisseling die ook op 18 september plaatsvindt. Huidig voorzitter Michaël van Straalen draagt dan de Metaalunie voorzittershamer officieel over aan Fried Kaanen. Een bijzondere gebeurtenis op zich.

Per 1 augustus 2014 verhuizen wij naar een nieuwe huisvesting. Dit is een belangrijke stap in het bereiken van onze strategische groei- en professionaliseringsdoelstellingen. PMR Hydraulics blijft gevestigd in Alblasserdam.


De keuze om te verhuizen komt voort uit de groei van ons bedrijf en de ambitie om de organisatie verder te professionaliseren. Er is geïnvesteerd in het uitbreiden van onze dienstverlening, waardoor ons bedrijf in korte tijd flink is gegroeid. In ons nieuwe pand gaan wij onder andere de leidingwerk-, verhuur- en onderdelenafdelingen verder uitbreiden en professionaliseren. Het nieuwe pand voldoet aan eisen van afmeting, veiligheid en goed werkklimaat en we zijn heel blij dat er een locatie is gevonden die aan al onze eisen tegemoetkomt.


Met dit nieuwe pand hebben we de ideale plek gevonden om onze ambities nog jaren vol te houden en zetten we een grote stap vooruit naar de toekomst en kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn.


Ons nieuwe adres wordt:

Van Hennaertweg 18

2952 CA te Alblasserdam
Onze directe gegevens zoals telefoon 078 - 6933010 en email info@pmrhydraulics.nl blijven gewoon gelijk.

PMR Hydraulics heeft het ISO 9001 certificaat behaald!
Dit is een teken voor de organisatie en haar klanten dat er gewerkt wordt volgens strikte regels, dat interne bedrijfsprocessen goed op orde zijn en de kwaliteit ervan gewaarborgd is.


Wij vinden het als organisatie van groot belang dat wij volgens kwaliteit werken en dit ook uitstralen, zowel naar de markt als naar onze interne organisatie. Met ons hele team zijn we dan ook bijzonder trots op dat we dit certificaat hebben behaald!Wat is het ISO 9001 certificaat?

Een bedrijf ontvangt pas een ISO (International Organization for Standardization) 9001 certificaat als zij voldoet aan de eisen voor de standaard. Volgens deze standaard moet het kwaliteitsbeleid op papier staan en moet dit beleid bekend zijn bij alle medewerkers.

Daarbij moet de organisatie zorgen voor het verhogen van de klantentevredenheid door te voldoen aan de eisen en wensen van de klanten en aan de wettelijke eisen die van toepassing zijn op het product of de dienst van de organisatie. Daarnaast moet de organisatie de bedrijfsprocessen beheersen en dit kunnen aantonen.


Onze projectmanager Rob Albers, is met zijn team een groot leidingwerkproject opgestart op de Seven Borealis.


Momenteel zijn wij op zoek naar ervaren en gedreven hydrauliek pijpfitters die ons team willen versterken.
We hopen je in ons team te mogen verwelkomen!


Klik hier voor meer informatie.
 


Met trots kunnen we melden dat we voorkeursleverancier zijn van Parker producten. Dit weerspiegelt de waardering van Parker voor onze organisatie en is een bevestiging van de hoge kwaliteit van ons serviceniveau en producten die wij leveren.

Met deze erkenning kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn.

© PMR Hydraulics 2012

PMR Hydraulics Jobs
Wij zoeken collega’s
> Ga naar onze vacaturesiteVacatures.html

Contact

PMR Hydraulics
Van Hennaertweg 18
2952 CA Alblasserdam
The Netherlands

[T]  +31 (0)78 - 6933 010
[E]  info@pmrhydraulics.nl


Onze bedrijfsfilm, met dank aan de Koninklijke Metaalunie voor de nominatie van de New Business Award.

Deze HPU’s (Hydraulic Power Units) staan klaar om uitgeleverd te worden. De units zijn ontworpen en op maat gemaakt voor de luxe jachtbouw.

De werkcontainers zijn geladen voor een hydraulisch onderhoudsproject aan boord van de Shoreway van Boskalis in Polen.

Deze week hebben we twee stuks Ford Transit Courier in gebruik genomen. De auto’s zullen worden ingezet op onze serviceafdeling en voor transport van hydraulische onderdelen.

Ons verhuurassortiment is uitgebreid met een diesel aggregaat van 100 KVA. Onze technicie kunnen de apparatuur  wereldwijd installeren en inbedrijfstellen. De verhuurvloot is inzetbaar voor kleinschalige opdrachten, of complexe projecten in binnen- en buitenland. Advies op maat zal daarbij niet ontbreken.