VacaturesVacatures.htmlVacatures.htmlshapeimage_5_link_0
HomePMR_Hydraulics_Hydrauliek.htmlPMR_Hydraulics_Hydrauliek.htmlshapeimage_8_link_0

© PMR Hydraulics 2012

PMR Hydraulics Jobs
Wij zoeken collega’s
> Ga naar onze vacaturesiteVacatures.html

Contact

PMR Hydraulics
Van Hennaertweg 18
2952 CA Alblasserdam
The Netherlands

[T]  +31 (0)78 - 6933 010
[E]  info@pmrhydraulics.nl

Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden, zijn we voor onze afdeling Piping per direct dringend op zoek naar meerdere aankomend en zelfstandige leidingmonteurs die ons team willen versterken.


Ga voor meer informatie naar onze vacatures.

Voor revisie van hydrauliek cilinders bent u bij PMR ydraulics aan het juiste adres:


Op dit moment hebben we een grote cilinder in onze werkplaats met een boring van 420mm en een stangdiameter van 360mm en een totaal uitgeschoven lengte van 15600mm.


Klik hier voor meer informatie over revisie van cilinders.
 

Het team van PMR Hydraulics is in Canary Wharf, temidden van het financiële hart van Londen voor de installatie en inbedrijfstelling van een brug in opdracht van bruggenbouwer Hollandia. Een bijzondere locatie én een bijzonder ontwerp in de vorm van een dubbeldeksbrug. In opdracht van Hollandia ontwikkelt en levert PMR Hydraulics de aandrijving inclusief controlesysteem. Op basis van het aangeleverde ontwerp, met specs voor de bewegende delen, heeft de engineeringsafdeling van PMR Hydraulics het systeem gespecificeerd, inclusief cilinnders met voldoende kracht en lengte. Ook verzorgt PMR Hydraulics de krachtbron van deze hydrauliekinstallatie. PMR Hydraulics heeft haar vaste partner Verhoef Elektrotechniek in de arm genomen om de besturing te ontwerpen en te vervaardigen.

De constructie ligt inmissels op zijn plaats en het hydraulisch leidingwerk wordt ingemeten, gefabriceerd en geinstalleerd. Ook de bekabeling van het totale besturingssyteem wordt door ons team gemonteerd.


De specs voor dit project:
- Totaal geïnstalleerd vermogen: 2 x 22kW
- Maximale kracht hefcilinders (2 stuks geïnstalleerd): 275 ton/stuk ofwel 2,7 MegaNewton
- Maximale kracht hijscilinders (2 stuks geïnstalleerd): 30 ton/stuk ofwel 295 KiloNewton
- Remote control operation
- Zelfcorrigerende hefbeweging met behulp van 4 inclinometers (digitale waterpassen).

PMR Hydraulics groeit. Ons team is uitgebreid met drie nieuwe collega’s Roeland, Eduard en Jesse. Zij zullen voor ons aan de slag gaan op onze leidingwerkafdeling, waar ze jarenlange ervaring mee hebben. We heten hen van harte welkom!

Voor een aantal van onze klanten reizen we binnenkort naar diverse landen zoals Nigeria, Frankrijk, Egypte en Singapore om de huidige conditie van een hydraulische installatie in kaart te brengen.


Door het uitvoeren van inspecties, kunnen aankomende hydraulische storingen tijdig worden opgemerkt en uitval op een ongewenst tijdstip tot een minimum worden beperkt.

Onze nieuwe bedrijfsbrochure is zowel in gedrukte vorm als digitaal beschikbaar.


Wilt u makkelijk en eenvoudig een indruk krijgen over de producten en diensten van PMR Hydraulics, klik op deze link om onze brochure online te bekijken. Mocht u een gedrukt exemplaar willen ontvangen, dan horen wij dat graag.

Onlangs zijn er TV-opnames van ons bedrijf gemaakt voor de Duitse televisie. De opnames zijn op 17 september uitgezonden bij Hafen TV. Vanaf 9:40 minuten is PMR Hydraulics in beeld.


https://www.youtube.com/watch?v=_B-hBJptV-0

PMR Hydraulics en internationale waterbouwer Van Oord hebben een langlopend service level agreement gesloten. Hiermee is PMR Hydraulics de komende drie jaar exclusief verantwoordelijk voor advies, alle services en leveringen van onderdelen aan de hydraulische installaties aan boord van circa 80 baggerschepen van Van Oord. Het contract is op 15 september getekend in Rotterdam.


PMR Hydraulics en Van Oord werken al langer samen. Het nieuwe contract versterkt dit partnerschap en is gericht op technische verbeteringen, procesoptimalisatie en kostenreductie.


Met de opdracht van Van Oord herbevestigt PMR Hydraulics zijn sterke positie in de markt. Vier jaar geleden werd PMR Hydraulics opgericht door Bas Smaal en Dirk-Jan Berkhout. Beide heren zijn er enorm trots op dat zij als jong bedrijf zijn geselecteerd als een van de weinige toegewijde strategische partners: “In de afgelopen vier jaar hebben we bewezen dat we snel kunnen schakelen, omvangrijke projecten aan kunnen en onze klanten optimaal kunnen bedienen”. 


Een toegewijd team van 30 medewerkers is 24/7 beschikbaar voor de benodigde coördinatie, uitvoering en ondersteuning voor de wereldwijde activiteiten aan boord van de Van Oord schepen.

Van 3 t/m 6 november 2015 vindt in de wereldhavenstad Rotterdam weer één van de toonaangevende internationale maritieme vakbeurzen plaats, waar ook PMR Hydraulics en PMR Piping op is vertegenwoordigd. Wij nodigen u uit voor een bezoek aan onze stand nummer 8232 voor een nadere kennismaking.

Voor toegangskaarten kunt u zich hier registreren. Graag tot ziens in Rotterdam!
 

Een drukke en gezellige week maakte de Europort beurs tot een succes. Het team van PMR Hydraulics bedankt u voor de genomen moeite om onze stand te bezoeken. In een ongedwongen prettige sfeer hebben we onze bestaande en potentiele klanten kunnen ontmoeten.

Met vertrouwen kijken wij naar de toekomst.

Enige tijd geleden werd PMR Hydraulics benaderd door één van haar vooraanstaande klanten met een technische uitdaging. Het schip de Ndurance is een moderne kabellegger, welke sinds 2013 deel uitmaakt van de vloot van Boskalis. Deze kabellegger had behoefte aan een nieuw systeem voor de waterdichte deuren, van deurcilinder tot aan de bediening op het brugdek. Het leveren van een degelijk en betrouwbaar systeem zou echter niet de enige uitdaging blijken… Door de aanwezigheid van vele andere installaties aan boord, moest het systeem flexibel zijn in haar opstelling. Door de drukke, internationale agenda van de Ndurance, was er slechts  een korte doorlooptijd voor de installatie.


PMR Hydraulics heeft deze uitdaging met beide handen aangegrepen en begon aan de ontwikkeling van een geheel nieuw en compleet concept voor waterdichte deuren. Veel conventionele systemen zijn ruimtebepalend, maar door de innovatieve oplossing van PMR Hydraulics behoort dit tot het verleden. Door het ontwerpen van een nieuwe opstelling, is de aansturing en bediening voor de waterdichte deuren nagenoeg in alle ruimten toepasbaar. PMR Hydraulics levert niet alleen de aansturing, maar kan een compleet systeem inclusief waterdichte deuren leveren tegen een competitieve prijs dat voor nieuwbouwschepen zeer interessant kan zijn. Met de totstandkoming van een betrouwbaar en flexibel turnkey systeem met dubbel-redundante energievoorziening, is het ontwerp op zijn minst geslaagd te noemen.

Na een succesvolle installatie en grondige inspectie door Lloyd’s Register Class, is het systeem goedgekeurd waarna de Ndurance weer klaar was voor de volgende klus. Inmiddels heeft PMR Hydraulics een tweede opdracht van Boskalis ontvangen voor de Ndeavor. PMR Hydraulics bedankt Boskalis voor haar vertrouwen en wenst de opvarenden een behouden vaart.