HomePMR_Hydraulics_Hydrauliek.htmlshapeimage_6_link_0

PMR Hydraulics is een internationaal opererende onderneming die een unieke totaaloplossing biedt voor hydraulische systemen: onderhoud, reparatie, nieuwbouwprojecten, leidingwerksystemen, een verhuurpark met hydraulisch gereedschap en een ruim assortiment onderdelen van verschillende merken die veelal uit voorraad leverbaar zijn.


Door onze jarenlange ervaring in de hydrauliekbranche, kunnen al snel alle denkbare hydraulische oplossingen worden geboden. Daardoor zijn we een marktbepalende aanbieder voor de bagger- offshore en maritieme industrie. Daarnaast hebben we vooraanstaande posities in onder andere de luxe jachtenbouw en op bruggen, sluizen en industrie.

Zonder tussenkomst van andere partijen, kan dankzij ons

all-in concept snel worden geschakeld en onze klanten optimaal worden bediend. Onze focus ligt op het verstevigen van de positie in de thuismarkt en het structureel uitbreiden van het marktaandeel in het buitenland.

HomePMR_Hydraulics_Hydrauliek.htmlPMR_Hydraulics_Hydrauliek.htmlshapeimage_7_link_0

All-in concept


Door ons unieke all-in concept, onderscheiden wij ons in de hydrauliekbranche. Alle disciplines op het gebied van hydraulische toepassingen, worden in eigen beheer uitgevoerd.  Door dit all-in concept, kunnen wij onze klanten optimaal ontzorgen en kunnen alle hydrauliekvraagstukken van A tot Z worden opgelost. Zonder tussenkomst van andere partijen, kunnen wij snel schakelen en storingen sneller verhelpen. Voor bijvoorbeeld reparatie van hydrauliekleidingen of een defecte pomp, hoeft niet alsnog een ander bedrijf te worden benaderd. Door onze totaaloplossingen zijn wij van mening dat we sneller, flexibeler, kwalitatief beter en vooral voordeliger kunnen aanbieden.Daarnaast zijn belangrijke uitgangspunten de brede profilering in de markt en het met voortvarendheid inspelen op nieuwe ontwikkelingen. Met uitgebreide kennis, gedreven vakspecialisten en veiligheidsvoorwaarden staan we naast onze opdrachtgevers. Onze kracht is om samen op zoek te gaan naar complete, kwalitatief goede en betaalbare installaties, met als einddoel een 100% tevreden opdrachtgever.

© PMR Hydraulics 2012

PMR Hydraulics Jobs
Wij zoeken collega’s
> Ga naar onze vacaturesiteVacatures.html

Contact

PMR Hydraulics
Van Hennaertweg 18
2952 CA Alblasserdam
The Netherlands

[T]  +31 (0)78 - 6933 010
[E]  info@pmrhydraulics.nl

Missie/visie

PMR Hydraulics heeft zich ten doel gesteld een kwalitatief hoogwaardig product te leveren van orderacceptatie tot en met aflevering en nazorg. Hierdoor beogen wij mede actief te kunnen zijn in het internationale marktsegment voor complete hydraulieksystemen.

Focus op innovatie en duurzaamheid

Innovatie en duurzaamheid staan hoog op de agenda in onze organisatie. Wij werken met de modernste machines en technieken zoals nonweld en
hi-tech materiaalsooren en afdichtingen.